De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is de Nederlandse oorlogsfilm De slag om de Schelde (2020) bovenaan de lijst te vinden, op de voet gevolgd door DC-film Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) met Margot Robbie als Harley Quinn. Nieuw in de top 10 zijn daarnaast de rampenfilm Deep Impact (1998) en kinderfilm Barbie: Grote Stad, Grote Dromen (2021).

In de lijst van populairste series op Netflix behaalt deze week de Zuid-Koreaanse serie Squid Game (2021) wederom de eerste plaats, die tevens de populairste nieuwe Netflix-serie ooit is. De gewelddadige serie wordt nu op de hielen gezeten door , waarvan vorige week het derde seizoen verscheen. Daarnaast is ook de Nederlandse serie Misfit: De Serie (2021– ) erg populair. De top 10 wordt afgesloten door de nieuwe Zuid-Koreaanse serie My Name (2021).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.1
  Kijk op Netflix • November '44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar.
 2. 6.1
  Kijk op Netflix • Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet.
 3. 6.2
  Kijk op Netflix • Een enorme komeet nadert de Aarde, en er worden plannen gemaakt om hem uit zijn koers te stoten. Als noodoplossing wordt een gigantische onderaardse schuilkelder aangelegd waar één miljoen uitverkorenen de jarenlange winter die de komeetinslag zal veroorzaken, kunnen overleven.
 4. 5.9
  Kijk op Netflix • Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar...Barbie!
 5. 6.1
  Kijk op Netflix • Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit:
 6. 4.5
  Kijk op Netflix • De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten.
 7. 6.6
  Kijk op Netflix • Koko groeit samen met een eenzame Zarude op in de jungle. Als hij Ash en Pikachu ontmoet, ontdekt hij de mensenwereld en een plot dat zijn thuis in gevaar brengt!
 8. 6.9
  Kijk op Netflix • Een man en een vrouw willen hun huwelijk beëindigen door elkaar te vermoorden. Ze gaan naar een afgelegen huisje, maar stuiten al snel op een nog groter gevaar.
 9. 6.1
  Kijk op Netflix • Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • De Sharkpack maakt zich klaar voor Halloween met de griezelige legende van de 'Vreselijke Mist'. Sharkdog moet voorkomen dat een slijmerig zeemonster het feest verpest.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • Vriendengroep De Misfits werkt aan een musical, maar terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden.
 4. 8.5
  Kijk op Netflix • Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
 5. 7.6
  Kijk op Netflix • Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.
 6. 8.3
  Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.
 7. 7.7
  Kijk op Netflix • Een jonge vrouw wordt bruut vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen en een van haar handen ontbreekt.
 8. 6.1
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 9. 6.9
  Kijk op Netflix • Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.
 10. 7.9
  Kijk op Netflix • Het verhaal over een vrouw die zich aansluit bij een georganiseerde misdaadbende en als undercoveragent infiltreert bij de politie om de waarheid over de dood van haar vader te achterhalen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws