Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo is vanaf deze week de Nederlandse oorlogsfilm De slag om de Schelde (2020) te zien en verscheen horrorthriller The Trip (2021). De waargebeurde film Richard Jewell (2019) is vanaf overmorgen (zondag) te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Na een reeks ingrijpende gebeurtenissen besluit een alom geliefde parkeerwachter om eindelijk haar plannen voor een wereldreis in gang te zetten.
 2. 7.5
  Kijk op Netflix • Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt.
 3. 7.1
  Kijk op Netflix • November '44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar.
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • Een man en een vrouw willen hun huwelijk beëindigen door elkaar te vermoorden. Ze gaan naar een afgelegen huisje, maar stuiten al snel op een nog groter gevaar.
 5. 6.9
  Kijk op Netflix • Als zijn vrouw hem verlaat, probeert een striptekenaar het hoofd koel te houden, terwijl hij hun tweelingdochters opvoedt, twee banen combineert en opnieuw moet beginnen.
 6. 6.8
  Kijk op Netflix • Tom Ludlow (Keanu Reeves) is de beste detective van de Ad Vice, een gespecialiseerde eenheid van de politie van Los Angeles.
 7. 6.8
  Kijk op Netflix • In deze film wordt aan het licht gebracht wat de effecten zijn van de groeiende welvaartskloof tussen rijk en arm op alle lagen van de maatschappij in het VK en de VS.
 8. 6.7
  Kijk op Netflix • Edward (Richard Gere) en Connie Summer (Diana Lanel) leiden het perfecte leven: ze hebben een gelukkig huwelijk, een leuk zoontje van acht en een prachtig huis in een buitenwijk van New York.
 9. 6.6
  Kijk op Netflix • Niet tevreden met het resultaat van een moordonderzoek, gaat een jonge officier in het communistische Warschau op eigen houtje op zoek naar de waarheid.
 10. 6.5
  Kijk op Netflix • Rika (Ricky Koole) heeft goede redenen om het huwelijk met haar man Willem (Marcel Hensema) te beëindigen. Ze verlaat hem en haar vier kinderen en vestigt zich in Den Haag.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws