Brad Pitt speelt Formule 1-coureur in nieuwe film van 'Top Gun: Maverick'-regisseur, Apple in onderhandeling

Brad Pitt speelt Formule 1-coureur in nieuwe film van 'Top Gun: Maverick'-regisseur, Apple in onderhandeling

Apple is in exclusieve onderhandeling over een nieuwe film over Formule 1 en zal waarschijnlijk de eerste grote film van 2022 binnenhalen. In de film speelt Brad Pitt een voormalig autocoureur die terugkomt uit zijn pensioen om als mentor op te treden voor een jongere coureur.

Top Gun: Maverick-regisseur Joseph Kosinski zal de regie van het project op zich nemen en Ehren Kruger schrijft het script. Jerry Bruckheimer van Top Gun produceert samen met Plan B. De Britse Formule 1-coureur Lewis Hamilton is ook betrokken bij de film.

Voor Pitt is dit de tweede grote deal in een paar maanden. Afgelopen september kocht Apple een nog titelloze film van Spider-Man-regisseur Jon Watts aan, waarin Pitt samen met George Clooney de hoofdrol zal spelen. Volgens geruchten heeft Apple rond de 140 miljoen dollar neergelegd voor de nieuwe racefilm.

Wie er naast Pitt mee zullen spelen in de film, is nog niet aangekondigd. Ook over de productieplannen van de nieuwe film is op dit moment weinig bekend. Alle betrokken partijen zijn drukbezet, dus het zou best even kunnen duren voordat de opnames beginnen. Maar gelukkig staat er binnenkort ook een andere racefilm op de agenda: Kosinski's Top Gun: Maverick is vanaf donderdag 26 mei in Nederland in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Once Upon a Time… in Hollywood' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Apple TV+

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws