'Don't Look Up' verbreekt wekelijks kijkrecord op Netflix

'Don't Look Up' verbreekt wekelijks kijkrecord op Netflix

De satirische Netflix-film Don't Look Up (2021) is een grote hit. De film van regisseur Adam McKay is officieel de meest bekeken film in een week tijd met 152,29 miljoen uren en verbreekt daarmee het kijkrecord.

Nog nooit eerder werd een film binnen één week zo veel bekeken. Met de ruim 152 miljoen kijkuren bereikt Don't Look Up officieel de recordtitel. Al deze kijkuren werden behaald in de week van 27 december tot en met 2 januari. Los van dit record is de film met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence nu al de derde best bekeken Netflix-film ooit, na Bird Box (2018) en Red Notice (2021).

Op de tweede plaats wat betreft meeste kijkuren in die week, is Sandra Bullocks The Unforgivable (2021), op de voet gevolgd door The Lost Daughter (2021) met Olivia Colman. Verwacht wordt dat het succes van deze drie films nog wel even doordendert.

Vorige week bereikte Sandra Bullock een ander Netflix-record. Door het succes van The Unforgivable is zij de eerste actrice die twee films in de top 10 best bekeken Netflix-films ooit heeft staan, samen met Bird Box. Enkel Ryan Reynolds behaalde dit eerder met Red Notice en 6 Underground (2019).

Don't Look Up is nu te zien op Netflix.

Don't Look Up (2021)
7.3
Kijk op Netflix • Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait.
Beeld: Still 'Don't Look Up' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixDon't Look Up (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws