Gal Gadot over aankomende 'Cleopatra'-film: 'Het verhaal dat de wereld nu moet horen'

Gal Gadot over aankomende 'Cleopatra'-film: 'Het verhaal dat de wereld nu moet horen'

Cleopatra, de gloednieuwe film van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins, is volgens hoofdrolspeelster Gal Gadot precies "het verhaal dat de wereld nu moet horen", zo legt ze uit in een interview met InStyle Magazine.

Details over het plot zijn nu nog niet bekend, maar volgens Gadot zal de film meer diepgang hebben dan enkel "laten zien hoe sexy en aantrekkelijk ze was".

Ik kan nog niet veel verklappen, maar ik kan je wel vertellen dat we het Cleopatra-verhaal gaan vieren. We gaan niet alleen laten zien hoe sexy en aantrekkelijk ze was, maar ook hoe strategisch en slim, en hoeveel invloed ze had en nog steeds heeft op de wereld waarin we vandaag leven. Ik heb alle Cleopatra-films door de geschiedenis heen bekeken, maar ik heb het gevoel dat wij het verhaal vertellen dat de wereld nu moet horen.

Gal Gadot

Gadot treedt in de voetsporen van Claudette Colbert en Elizabeth Taylor die eerder al de rol van de Egyptenares op zich namen. Cleopatra leefde van 69 v.Chr. tot 30 v.Chr. en had gedurende haar tijd als koningin onder andere een verhouding met Julius Ceasar. Toen hij werd vermoord trouwde ze met Marcus Antonius, een Romeins politicus en generaal, waarmee ze drie kinderen kreeg.

Het was nog even spannend of Netflix of een andere streamingdienst met Cleopatra weg zou lopen, maar uiteindelijk was het studio Paramount die het grootste bod wist neer te leggen. Het is nog niet bekend wanneer de film met Gadot in de bioscoop verschijnt. Voor die tijd is de actrice eerst nog te zien in misdaadfilm Death on the Nile (2022) met Kenneth Branagh.

Cleopatra
Een biopic over Cleopatra.
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopCleopatra

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws