'Spider-Man'-acteurs gingen incognito naar 'Spider-Man: No Way Home' om reacties van fans te zien

'Spider-Man'-acteurs gingen incognito naar 'Spider-Man: No Way Home' om reacties van fans te zien

[Let op: dit artikel bevat spoilers van Spider-Man: No Way Home.] Andrew Garfield heeft in een interview onthuld dat hij samen met collega-acteur Tobey Maguire incognito naar de première-avond van Spider-Man: No Way Home (2021) is gegaan. De twee bezochten in het geheim de filmvertoning om zo de reacties van de fans te kunnen zien.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

De twee wisten zichzelf makkelijk te vermommen: ze hadden gewoon een petje op én natuurlijk het Spider-Man-masker. Dat viel in de menigte met uitgedoste fans helemaal niet op.

"Ik kan nog steeds niet geloven dat het gebeurd is. Ik ben op de openingsavond een theater binnengeslopen en heb gewoon gekeken met mijn baseballpet op en mijn masker.

Andrew Garfield

Het bioscooppubliek reageerde uitzinnig op de verschijning van Garfield en Maguire in No Way Home. Velen hadden wel al een vermoeden, maar het was van tevoren nog niet helemaal zeker of de twee Spider-Man-acteurs zouden verschijnen in de nieuwe film. Die enthousiaste reacties waren voor de acteurs waarschijnlijk een warm bad.

Ik was samen met Tobey. Tobey en ik zijn samen een theater binnengeslopen en niemand wist verder dat we er waren. Het was gewoon heel leuk en mooi om dat samen te delen. We hebben, samen met Tom [Holland], toch een soort broederschap omdat we een zeer unieke ervaring delen.

Andrew Garfield

Spider-Man: No Way Home ging in december in première en zal waarschijnlijk, zodra de lockdown wordt versoepeld, weer in Nederland in de bioscoop te zien zijn.

Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws