Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Disney+ van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Disney+ van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast een gloednieuw seizoen van The Simpsons (1989– ) voegt Disney+ ook de waargebeurde miniserie A Confession (2019) toe, over de politie van het bureau Gablecross die probeert een verdwenen jonge vrouw op te sporen. Daarnaast zijn nu op Disney+ seizoen 1 tot en met 3 te zien van dramaserie The Chi (2018– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Disney+. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.8
  Kijk op Disney+ • 'Air Crash Investigation' onderzoekt vliegtuigongelukken om te ontdekken hoe en waarom ze zijn gebeurd. De kijkers worden meegenomen aan boord van verschillende vluchten die in de problemen zijn geraakt, waarbij de spanning in de cockpit en de cabine worden nagespeeld.
 2. 8.7
  Kijk op Disney+ • 'The Simpsons' is een serie waarin de afleveringen steeds draaien om dezelfde personages. De serie draait om de familie Simpson, een gezin van misfits wonende in Springfield, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.
 3. 7.6
  Kijk op Disney+ • De politie van het bureau Gablecross probeert een verdwenen jonge vrouw op te sporen. Gedurende het onderzoek naar de toedracht stuit het team dat met deze zaak belast is, op een eerdere verdwijning.
 4. 7.3

  The Chi (2018– )

  Nieuw! Seizoen 1-3
  Kijk op Disney+ • The Chi vertelt het verhaal van een aantal mensen die wonen in één van de wat grimmigere buitenwijken van Chicago en laat dat nou ook de geboortegrond van Waithe zijn.
 5. 7.2
  Kijk op Disney+ • Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die recent haar ontslag heeft ingediend als crisisadviseur van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series, waaronder de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Big Sky (2020– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+!

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws