Dit weekend op tv: Frank Lammers in 'Undercover'-prequel 'Ferry'

Dit weekend op tv: Frank Lammers in 'Undercover'-prequel 'Ferry'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Voor komende zondag 16 januari is onze tv-filmtip de Nederlandse misdaadfilm Ferry (2021), de prequel van Undercover (2019–2022).

De film start in 2006 in Amsterdam, wanneer Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink. Als de bende op een dag wordt overvallen en de zoon van Brink zwaargewond raakt, wijzen de sporen richting een groep kampers in Brabant. Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden. Hiervoor moet hij terug naar zijn geboortestreek waar hij zijn familie na al de jaren weer tegenkomt. Hier ontmoet hij Daniëlle (Elise Schaap), die onder zijn stalen pantser weet te kruipen. Zijn zoektocht leidt tot onverwachtige ontknopingen en de loyaliteit van Ferry wordt zwaar op de proef gesteld…

Ook Penoza-ster Monic Hendrickx en Huub Stapel spelen mee in de Netflix-film. Hendrickx speelt Claudia, de zus van drugsbaas Ferry Bouman. Stapel neemt de rol van hasjbaron Brink op zich, voor wie Ferry in 2006 werkt in Amsterdam.

Bekijk hier de trailer van Ferry:

Ferry is komende zondag 16 januari om 21:05 uur te zien op Eén. De film is nu ook te zien op Netflix.

Heb je Ferry al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Ferry (2021)
7.0
Kijk op Netflix • Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Beeld: Still 'Ferry' via Netflix / NyklyN

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsFerry (2021)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws