Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van fantasyseries

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van fantasyseries

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle fantasyseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor fantasyseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Cursed

Cursed (2020)
5.9
Kijk op Netflix • 'Cursed' is een nieuwe bewerking van de legende van koning Arthur die wordt verteld vanuit het perspectief van Nimue (Katherine Langford).

Katherine Langford speelt de moedige Nimue die Arthur (Devon Terrell) tegen het lijf loopt tijdens zijn missie om een zwaard te bezorgen. Samen bundelen Nimue en Arthur hun krachten om tovenaar Merlijn (Gustaf Skarsgård) te vinden en hem het zwaard te overhandigen. Dan komt Nimue erachter dat haar moeder haar ooit dat zwaard gaf. Het is niet Arthurs, maar haar verantwoordelijkheid om het te beschermen.

2 The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles (2016‑2017)
7.1
Kijk op Netflix • Na de vernietiging van de beschaving worden drie jonge helden de laatste hoop van de aarde als een groot demonenleger de planeet bedreigt.

Deze Amerikaanse fantasyserie is gebaseerd op de boekenreeks Shannara van Terry Brooks en vertelt het verhaal van 'de vier landen' waar ooit een atoomramp heeft plaatsgevonden. Nieuwe rassen zoals dwergen, elfen en kabouters zijn waarschijnlijk het gevolg van de straling, maar als de demonen terugkeren in de vier landen, komen hun levens in gevaar. Wil, Amberle en Eretria moeten samen met de hulp van Allanon de eewenoude boom 'Ellcrys' beschermen en de demonen uit hun land jagen.

3 The OA

The OA (2016‑2019)
7.8
Kijk op Netflix • In de serie 'The OA' staat Prairie Johnson (Brit Marling) centraal, een jonge vrouw die na jaren vermist te zijn terugkeert.

Nadat ze zeven jaar geleden vermist raakte, keert de voorheen blinde Prairie Johnson plots terug naar huis, nu met haar zicht hersteld. Terwijl velen geloven dat ze een wonder is, maken anderen zich zorgen dat ze gevaarlijk zou kunnen zijn. Wat zit er achter deze onverklaarbare terugkeer?

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle fantasyseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Cursed' via Netflix / Simon Ridgway

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws