Nieuw op Amazon Prime Video: 'Hotel Transylvania: Transformania'

Nieuw op Amazon Prime Video: 'Hotel Transylvania: Transformania'

Familiefilm Hotel Transylvania: Transformania (2021), het vierde deel in de Hotel Transylvania-serie, is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. In de animatiefilm slaat de 'vermonsteringsstraal' op hol, en dat zorgt voor een hoop gedoe.

De op hol geslagen straal zorgt ervoor dat Johnny in een monster verandert, en dat Drac, Van Helsing en alle andere monstervrienden juist weer mensen worden. Ze verliezen al hun speciale krachten, maar ondertussen geniet Johnny met volle teugen van zijn nieuwe eigenschappen. Toch besluiten ze dat de boel moet worden hersteld, en samen beginnen ze aan een wild avontuur.

De animatiefilm is geregiseerd door Derek Drymon en Jennifer Kluska en de stemmencast bestaat uit onder andere Brian Hull, Brad Abrell, Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Steve Buscemi, Kathryn Hanhn, Jim Gaffigan, Molly Shannon, Keegan-Michael Key en Fran Drescher. Het originele plan was dat Hotel Transylvania: Transformania in de bioscoop zou verschijnen, maar dat zagen de makers met de huidige pandemie toch niet zo zitten. Afgelopen jaar verkocht Sony de rechten van de film voor meer dan 100 miljoen dollar aan Amazon Studios.

Hotel Transylvania: Transformania (2021)
6.0
Als de 'De Vermonsteringsstraal' op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt.

Hotel Transylvania: Transformania is nu te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'Hotel Transylvania: Transformania' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoHotel Transylvania: Transformania (2021)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws