Netflix deelt officiële trailer van Koreaanse zombieserie 'All of Us Are Dead'

Netflix deelt officiële trailer van Koreaanse zombieserie 'All of Us Are Dead'

Netflix heeft vannacht de officiële en behoorlijk angstaanjagende trailer vrijgegeven van de aankomende zombieserie All of Us Are Dead (2022). De Zuid-Koreaanse horrorserie verschijnt eind deze maand al op het platform.

All of Us Are Dead begint op een middelbare school, waar leerlingen les krijgen over virusuitbraken en hoe je daar tegen te wapenen. Is dat toeval, of een waarschuwende voorbode? Na een ongelukkig incident raakt een van de leerlingen besmet met een mysterieus virus, en verandert ze in een zombie. En daarna gaat het hard. Lukt het de leerlingen om te ontvluchten en hulp te halen, of zal het virus de hele samenleving overnemen?

Bekijk de spectaculaire trailer van de serie hier:

De hoofdrollen in All of Us Are Dead worden gespeeld door Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Lomon, Yoo In-soo, Lee You-Mi en Lim Jae-hyeok. De zombieserie is gebaseerd op een verhaal van Joo Dong-geun, dat eerder als webcomic verscheen. De regie van de verfilming was in handen van Lee JQ en Kim Nam-su.

All of Us Are Dead (2022)
Een zombievirus verspreidt zich razendsnel door een school. De leerlingen vechten om te overleven en aan het gevaar te ontsnappen.

All of Us Are Dead is vanaf 28 januari te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op het platform verschijnt? Je kunt hier ons volledige overzicht vinden.

Beeld: Still 'All of Us Are Dead', Yang Hae-sung via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sAll of Us Are Dead (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws