Netflix deelt officiële trailer van miniserie 'Inventing Anna' van Shonda Rhimes

Netflix deelt officiële trailer van miniserie 'Inventing Anna' van Shonda Rhimes

Netflix heeft zojuist de trailer van Inventing Anna (2022) gedeeld, de miniserie gebaseerd op het intrigerende waargebeurde verhaal van Anna Delvey. De show is gemaakt door het team dat ook Scandal (2012–2018) en Bridgerton (2020– ) produceerde.

Inventing Anna volgt het onderzoek van een journalist, die na verschillende geruchten besluit om zich te verdiepen in de rechtszaken rondom influencer Anna Delvey. Delvey deed jarenlang alsof ze een rijke erfgenaam was, maakte naam als influencer en was een graag geziene gast bij de elite van New York. Maar het kaartenhuis dat ze zo zorgvuldig bouwde, stort op een gegeven moment in elkaar. Delvey bleek een grootschalig oplichter en wist talloze mensen een hoop geld afhandig te maken.

Erg schuldbewust leek de voormalig influencer niet, en dat was een van de zaken die de media destijds zo bezig hield. En nog steeds, want het verhaal van Delvey blijkt boeiend genoeg voor een hele Netflix-serie. De hoofdrollen in de show worden gespeeld door Julia Garner, Anna Chlumsky, Laverne Cox, Anders Holm, Katie Lowes, Alexis Floyd en Anna Deavere Smith.

Inventing Anna (2022)
6.8
Een journalist doet onderzoek in de zaak van Anna Delvey, de Instagram-koningin, die de harten en het geld stal voor de elite van New York.

De negen afleveringen van Inventing Anna zijn vanaf 11 februari te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Inventing Anna', Aaron Epstein via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sInventing Anna (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws