3 tips voor spannende actiefilms op Netflix

3 tips voor spannende actiefilms op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de spannendste actiefilms op Netflix. Hieronder vind je de drie spannendste actiefilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow (2014)
7.9
Kijk op Netflix • De film speelt zich af in een nabije toekomst als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Majoor William Cage (Tom Cruise) is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie.

Een buitenaards ras heeft de aarde getroffen en lijkt onverslaanbaar door geen enkele militaire eenheid ter wereld. Majoor William Cage (Tom Cruise) heeft nog nooit een dag van de strijd meegemaakt en begint aan wat lijkt op een zelfmoordmissie. Cage wordt binnen enkele minuten vermoord, maar komt door een timeloop steeds opnieuw terecht in hetzelfde gevecht. Met elke poging komt Cage steeds meer in staat om zijn tegenstanders aan te vallen.

Bekijk hier de trailer van Edge of Tomorrow:

2 Jurassic World

Jurassic World (2015)
6.9
Kijk op Netflix • Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig pretpark genaamd Jurassic World.

Tweeëntwintig jaar nadat het oorspronkelijke Jurassic Park mislukte, is het nieuwe park, Jurassic World, geopend. Na jaren genetica te hebben bestudeerd, maken de wetenschappers in het park een nieuw ras van dinosaurussen, de Indominus Rex. Maar wat is dat precies voor dino? Als de kooi niet goed genoeg blijkt te zijn, moet iedereen op het eiland vrezen voor zijn of haar leven.

Bekijk hier de trailer van Jurassic World:

3 John Wick

John Wick (2014)
7.4
Kijk op Netflix • John Wick (Keanu Reeves) is een levende legende door zijn kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia.

Voormalige huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) krijgt een kostbaar aandenken van zijn overleden vrouw om hem te helpen een nieuwe betekenis in het leven te vinden nu ze er niet meer is. Maar wanneer de Russische maffiaprins Iosef Tarasov en zijn mannen Wick een onwelkom bezoek brengen om hem te beroven van zijn Mustang uit 1969 en het geschenk van zijn vrouw, wordt de legendarische huurmoordenaar gedwongen zijn zorgvuldig verborgen identiteit op te graven.

Bekijk hier de trailer van John Wick:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle actiefilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Jurassic World' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws