Rapper Kendrick Lamar werkt samen met de makers van 'South Park' aan komediefilm

Rapper Kendrick Lamar werkt samen met de makers van 'South Park' aan komediefilm

De Amerikaanse rapper en songwriter Kendrick Lamar en Trey Parker en Matt Stone, het duo achter de animatiesatire South Park (1997– ), steken de koppen bij elkaar voor een live-action komediefilm.

Donderdag werd de film, die nog geen titel heeft, aangekondigd door Paramount Pictures. Centraal in de film staat een jonge zwarte man die stage loopt als slaaf in een levend historisch museum dat de slavernij in scène zet. Tijdens zijn stage ontdekt hij dat de voorouders van zijn blanke vriendin ooit slaven hielden.

Vernon Chatham schreef het scenario en Dave Free maakt deel uit van het team van producers. Paramount is verantwoordelijk voor de distributie. De film zal naar alle waarschijnlijkheid zowel in de bioscoop als via Paramount+ te zien zijn.

We kijken er naar uit om de eerste theatrale samenwerking van deze creatieve visionairs in te luiden en het publiek wereldwijd te prikkelen met een krachtige verhaalervaring.

Paramount voorzitter Brian Robbins

Dit is niet de eerste keer dat Lamar meewerkt aan een filmproductie. In 2018 was hij betrokken bij het produceren van de soundtrack van Black Panther (2018), All the Stars, waar hij uiteindelijk zelfs een Oscarnominatie voor ontving.

De opnames van dit vooralsnog titelloze project beginnen in de lente van 2022.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws