Kelly Rizzo reageert op de plotselinge dood van haar man Bob Saget

Kelly Rizzo reageert op de plotselinge dood van haar man Bob Saget

Kelly Rizzo laat voor het eerst van zich horen na het overlijden van haar man en Full House-acteur Bob Saget. De acteur overleed een week geleden op 65-jarige leeftijd.

Rizzo en Saget trouwden na een relatie van drie jaar op 25 oktober 2018 op het strand van Santa Monica, California. Ze leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend. Rizzo zelf zit niet in de filmwereld, lang geleden was zij eenmalig in een film te zien, Miami Models, maar daar blijft het bij wat betreft haar acteercarrière. Tegenwoordig is ze bekend als blogger en maakte ze onlangs een programma over haar passies: reizen, eten en muziek.

Gisteravond reageerde ze, na een week stilte, via een Instagrambericht, op de dood van haar man:

Na veel nadenken deze week, doe ik mijn best om niet te denken dat ik beroofd ben van tijd. In plaats daarvan zal ik denken wat een geluk ik heb gehad getrouwd te zijn geweest met de geweldigste man op aarde. Ik was degene die deze waanzinnige rit met hem mocht maken en de laatste zes jaar van zijn leven aan zijn zijde mocht staan. We hebben de tijd gekregen om elkaar gelukkiger te maken dan we ooit geweest zijn en elkaars leven voor altijd te veranderen.

Verder voegt Rizzo er nog aan toe dat er nog zoveel meer was dat Saget had willen doen en hij had nog zoveel meer liefde te geven. Haar nieuwe missie is nu iedereen te laten weten hoe geweldig haar man was. Daarnaast zal ze zijn liefde en vreugde verspreiden. Lees hieronder het volledige bericht:

Hoofd pathaloog anatoom van Florida, Joshua Stephany, heeft na medisch onderzoek geen sporen van drugs of geweld kunnen vinden. De doodsoorzaak blijft voorlopig onbekend. Saget werd vrijdag begraven in Los Angeles, California, de Verenigde Staten.

Full House (1987–1995)
6.7
'Full House' speelt zich af in San Francisco en draait om vader Danny Tanner, die na de dood van zijn vrouw Pam zijn beste vriend Joey Gladstone en zijn zwager Jesse Katsopolis inschakelt om zijn drie dochters, DJ, Stephanie, en Michelle mee te helpen opvoeden.
Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities AlgemeenFull House (1987–1995)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws