Netflix bezig met opnames tijdens Australian Open voor documentaireserie over toptennissers

Netflix bezig met opnames tijdens Australian Open voor documentaireserie over toptennissers

Wie genoten heeft van de documentaire over tennisser Naomi Osaka (2021) kan uitkijken naar een nieuwe documentaireserie over de beste tennissers ter wereld. Er wordt momenteel gefilmd bij de Australian Open.

Binnenkort krijgen we een kijkje 'achter de schermen' bij de grootste namen uit de professionele tenniswereld. De documentaireserie wordt beschreven als een ongefilterd inzicht in het leven van wedstrijdtennissers en hun teams. Voor het realiseren van deze serie zal Netflix samenwerken met de vier Grand Slam-toernooien, de ATP Tour, WTA Tour en ATP Media. De serie zal de eerste in zijn soort zijn die een gelijk platform biedt aan mannelijke en vrouwelijke deelnemers aan de sport.

We zijn verheugd ons aanbod van 'achter de schermen'-documentaires verder uit te breiden. Tennis is wereldwijd een zeer geliefde sport met toernooien met hoge inzet die op verschillende continenten plaatsvinden. De serie zit boordevol unieke inkijkjes in de tenniswereld en rijke persoonlijke verhalen die zowel oude fans als nieuw publiek zullen aantrekken.

Brandon Riegg, Netflix voorzitter documentaires

De documentaire zal worden geproduceerd door Box to Box Films, dezelfde productiemaatschappij die ook achter Formula 1: Drive to Survive (2019– ) zit. Daarnaast maakten zij ook Make Us Dream (2018) voor Amazon Prime Video.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer deze nieuwe documentaireserie op Netflix te zien zal zijn.

Beeld: Still 'Naomi Osaka' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand NetflixMake Us Dream (2018)Formula 1: Drive to Survive (2019– )Naomi Osaka (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws