Oscar Isaac schittert in eerste trailer van nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight', releasedatum bekend

Oscar Isaac schittert in eerste trailer van nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight', releasedatum bekend

Marvel heeft vannacht de eerste trailer van de aankomende miniserie Moon Knight (2021–2022) met Oscar Isaac in de hoofdrol gedeeld. De filmstudio onthulde ook de releasedatum van de show: vanaf eind maart kunnen we de serie bekijken via Disney+.

Isaac speelt de rol van de zachtaardige Steven Grant, een man met slaapproblemen die een eenvoudige baan in een cadeauwinkel heeft. Hij wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Steven komt er langzaam achter dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en een lichaam deelt met de mysterieuze Marc Spector. Als hun gedeelde vijanden op hen afkomen, moeten de twee complexe identiteiten samen zien te werken en samen een dodelijk mysterie oplossen, waarbij de machtige goden van Egypte betrokken zijn.

Bekijk de veelbelovende trailer hier:

Ook Ethan Hawke en May Calamawy spelen naast Isaac hoofdrollen in Moon Knight. De serie werd geregisseerd door Mohamed Diab, Justin Benson en Aaron Moorhead, gebaseerd op een origineel scenario van Jeremy Slater. Marvel heeft naast de trailer en releasedatum ook een poster van de nieuwe serie vrijgegeven, bekijk hem hieronder:

Afbeelding via Marvel Studios
Afbeelding via Marvel Studios

Moon Knight is vanaf 30 maart te zien via Disney+. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Disney+ verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Moon Knight (2021–2022)
7.5
De zachtaardige Steven Grant is een man met slaapproblemen die een eenvoudige baan in een cadeauwinkel heeft. Hij wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven.
Beeld: Still 'Moon Knight' via Disney+ / Marvel Studios / YouTube
Tekst: Marvel Studios

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video's Disney+Moon Knight (2021–2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws