Nieuw op Netflix: 'The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman' van 'Don't F**k with Cats'-makers

Nieuw op Netflix: 'The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman' van 'Don't F**k with Cats'-makers

De makers van Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (2019) duiken vanaf vandaag voor Netflix in een gloednieuwe zaak met The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (2022). De docuserie over een oplichter die zich voordoet als Britse spion is nu te zien op de streamingdienst.

Robert Hendy-Freegard is misschien wel de meest gedurfde oplichter ooit. In de loop van twee decennia hield hij ten minste zeven vrouwen en een man met zijn slinkse charme onder controle en lichtte ze op voor bijna een miljoen pond. De kinderen van één van zijn slachtoffers doen nu verhaal en vertellen hoe hij te werk ging, wat voor invloed hij had op hun levens, en wat hun moeder mogelijk is overkomen.

Bekijk hier de trailer van The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman:

De twee kinderen hebben hun moeder al zeven jaar niet gezien en hopen mede door deze docu week schot in de zaak te brengen. The Puppet Master wordt gemaakt door dezelfde makers die eerder op Netflix The Ripper (2020) en Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (2019) uitbrachten.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (2022)
7.0
Kijk op Netflix • In deze schokkende docuserie doet een wrede oplichter zich voor als een Britse spion. Met manipulatie en diefstal laat hij een spoor van geruïneerde families achter.
Beeld: Still 'The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws