Nieuw op Netflix: deel 1 van 'Ozark' seizoen 4

Nieuw op Netflix: deel 1 van 'Ozark' seizoen 4

De familie Byrde probeert verder te overleven in zeven gloednieuwe afleveringen van Ozark (2017–2022). De eerste helft van seizoen 4, tevens het laatste seizoen, is vanaf vandaag eindelijk te zien op Netflix.

Het Navarro-kartel is op de hoogte van de heroïne-plannen van Darlene en hoopt hier via Marty en Wendy een stokje voor te steken. De drugsbaas betrekt de witwassende familie steeds meer bij zijn zaakjes en ook de Byrde-kinderen leren al snel de kneepjes van het familiebedrijf.

Eerder verklapte hoofdrolspeler Jason Bateman al dat Marty en Wendy een beautysalon openen in het nieuwe seizoen met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. "De mousse heeft het potentieel om veel geld op te leveren voor de Byrdes," aldus Bateman.

Bekijk hier de trailer van Ozark seizoen 4A:

Dit seizoen zal niet uit 10, maar uit 14 afleveringen bestaan, en wordt opgesplitst in twee delen van elk zeven afleveringen, zo onthulde Bateman. Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe castleden, waaronder Queen of the South-ster Veronica Falcón. Zij neemt in seizoen 4 de rol van Camila op zich, de zus van kartelbaas Omar Navarro (Felix Solis), van wie haar zoon Javi (Alfonso Herrera) een geheim plan ontwikkelt om zijn ooms kartel over te nemen.

Afbeelding via Steve Dietl / Netflix
Afbeelding via Steve Dietl / Netflix
Afbeeling via Steve Dietl / Netflix
Afbeeling via Steve Dietl / Netflix

Ozark seizoen 4A is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ozark (2017–2022)
8.5
Kijk op Netflix • Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin.
Beeld: Still 'Ozark' via Steve Dietl / Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsOzark (2017–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws