Oorlogsthriller 'Munich: The Edge of War' nu te zien op Netflix

Oorlogsthriller 'Munich: The Edge of War' nu te zien op Netflix

Twee spionnen moeten een geheim van de nazi's zien te onthullen in Munich: The Edge of War (2021), gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Robert Harris. De gloednieuwe Britse oorlogsfilm, ook te vinden onder de Duitse titel München – Im Angesicht des Krieges, is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Het is herfst 1938 en Europa staat op de rand van oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain (Jeremy Irons) zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing. Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat (George MacKay), Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann (Jannis Niewöhner), Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie.

Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke trucjes en zeer reëel gevaar. Kan een oorlog worden afgewend terwijl de hele wereld toekijkt, en zo ja, tegen welke prijs?

Bekijk hier de trailer van Munich: The Edge of War:

De oorlogsfilm is geregisseerd door Christian Schwochow, die eerder Novemberkind (2008) en Die Unsichtbare (2011) maakte. De hoofdrol wordt gespeeld door George MacKay, die bekend is met het oorlogsgenre door zijn hoofdrol in 1917 (2019). Daarnaast zijn ook Jannis Niewöhner, Jeremy Irons en Sandra Hüller te zien.

Afbeelding via Netflix / Frederic Batier
Afbeelding via Netflix / Frederic Batier
Afbeelding via Netflix / Frederic Batier
Afbeelding via Netflix / Frederic Batier

Munich: The Edge of War is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Munich: The Edge of War (2021)
6.8
Kijk op Netflix • Het is herfst 1938 en Europa staat aan de vooravond van de oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing.
Beeld: Still 'Munich: The Edge of War' via Netflix / Frederic Batier

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMunich: The Edge of War (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws