Wanneer verschijnt 'Manifest' seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'Manifest' seizoen 3 op Netflix?

Manifest (2018– ) is een regelrechte hit sinds de release van seizoen 1 en 2 op Netflix begin januari. De grote vraag is nu echter: wanneer verschijnt seizoen 3 van de mysterieuze sciencefictionserie op de streamingdienst? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

Manifest draait om de bemanning en passagiers van Montego Air Flight 828. Ze zijn opgelucht als ze na een nogal turbulente vlucht zijn geland. Maar terwijl zij een paar uur in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder geraakt. Dit mysterie blijkt al snel grote gevolgen te hebben.

Netflix koopt wereldwijde rechten in 2021

Nadat de Amerikaanse zender NBC de stekker trok uit Manifest, kocht Netflix na veel twijfelen toch de rechten over van de mysterieuze serie. Ze kondigde toen gelijk 20 nieuwe afleveringen, waarna ook bekend werd dat de bestaande seizoenen richting de streamingdienst zouden komen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Wanneer verschijnt Manifest seizoen 3 op Netflix in Nederland?

Seizoen 3 is al enige tijd uit in de VS en werd tussen april en juni 2021 al uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC. Vaak is het zo dat we in Nederland een jaar moeten wachten op nieuwe afleveringen, zoals bijvoorbeeld ook het geval is bij Outlander (2014– ). Verwacht wordt dus dat seizoen 3 van Manifest ergens tussen april en juni dit jaar op Netflix te zien zullen zijn. Een officiële releasedatum moeten we echter nog afwachten. Wellicht dat dit iets eerder zal zijn doordat seizoen 3 al op Net 5 is uitgezonden hier, maar dit is nog niet zeker.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Trailer Manifest seizoen 3

Bekijk hier de trailer van Manifest seizoen 3:

Seizoen 4 ook op komst

Daarna kunnen we ook al uitkijken naar een gloednieuw vierde seizoen, wat na de overdracht van de serie dus niet door NBC maar door Netflix zelf wordt geproduceerd. Het aankomende vierde seizoen zal uit 20 afleveringen bestaan en wordt daarom opgesplitst in meerdere delen. Dit seizoen zit inmiddels in pre-productie en de opnames zouden ook al begonnen zijn. Details over de release van seizoen 4 op Netflix zijn momenteel tevens nog niet bekend.

Manifest (2018– )
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
Beeld: Still 'Manifest' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsManifest (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws