Gal Gadot wil nooit meer met Joss Whedon samenwerken na situatie op set 'Justice League'

Gal Gadot wil nooit meer met Joss Whedon samenwerken na situatie op set 'Justice League'

Gal Gadot wil na haar ervaringen op de set van Justice League (2017) nooit meer met Joss Whedon samenwerken. Dat heeft ze laten weten in een reactie op een interview waarin Whedon zelf de misstanden op de set ontkende en zei dat de actrice alles gewoon verkeerd begrepen had.

Gadot speelde in 2017 mee in Justice League, en de productie van die film ging er best chaotisch aan toe. Halverwege het proces stapte de originele regisseur Zack Snyder op in verband met familieomstandigheden. Whedon nam zijn taken toen over. Het feit dat de twee regisseurs een heel andere visie hadden op wat de film moest worden, wordt nu vaak beschouwd als de oorzaak van het falen van de film. Snyder maakte later nog zijn eigen versie, Zack Snyder's Justice League (2021).

Naast de weinig succesvolle film werd Whedon door een aantal acteurs ook beschuldigd van grof en ongepast gedrag op de set van Justice League. De filmmaker reageerde daar onlangs voor het eerst op, in een interview met Vulture dat je hier helemaal terug kunt lezen. In het interview ontkent hij alles wat onder andere Gadot over hem zei. Hij voegde daar zelfs aan toe dat de actrice niet zo goed Engels sprak, en hem daarom waarschijnlijk verkeerd had begrepen. Dat laatste was voor Galdot de druppel: in een verklaring laat ze weten dat ze het prima begreep en nooit meer met hem samen zal werken. Ze vraagt haar collega's hetzelfde te doen.

Whedon ontkende ook dat hij zich onprofessioneel heeft gedragen tegen Ray Fisher. Fisher heeft daar zelf nog niet op gereageerd, maar op sociale media nemen fans en collega's het vurig voor hem op.

Hoe meer er over Whedon naar buiten komt, hoe meer lijken er uit de kast lijken te vallen. Inmiddels hebben ook crewleden van zijn projecten Firefly (2002–2003), Buffy the Vampire Slayer (1997–2003) en Angel (1999–2004) laten weten dat het er daar op de set ook niet best aan toe ging.

Beeld: Still 'Justice League' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

CelebritiesJustice League (2017)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws