'The Electrical Life of Louis Wain' met Benedict Cumberbatch vanaf vandaag via o.a. Pathé Thuis te zien

'The Electrical Life of Louis Wain' met Benedict Cumberbatch vanaf vandaag via o.a. Pathé Thuis te zien

The Electrical Life of Louis Wain (2021) is nu vanuit huis te bekijken. De biografische dramafilm zou eigenlijk afgelopen december in de bioscoop uitgebracht worden, maar dat ging door de lockdown niet door. Vanaf vandaag is de film onder andere beschikbaar via Pathé Thuis, Picl, en Ziggo On Demand.

De dramafilm vertelt het waargebeurde verhaal van kunstschilder Wain, die vooral bekendstond om zijn verbeeldingen van katten. Wain stopte veel liefde in zijn werk en wilde de wereld inspireren met zijn unieke, enthousiaste blik op de wereld. Bekijk de trailer hieronder:

Benedict Cumberbatch speelt de hoofdrol van Louis Wain in de film, en won daar afgelopen jaar de Tribute Actor Award voor tijdens het Toronto International Film Festival. Naast hem spelen ook Claire Foy en Toby Jones in de film. The Electrical Life of Louis Wan is geregisseerd door Will Sharpe, die samen met Simon Stephenson ook het scenario schreef.

The Electrical Life of Louis Wain (2021)
6.8
Het waargebeurde verhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch), de Britse kunstschilder die bekend stond om zijn karakteristieke tekeningen van katten, is een buitengewoon avontuur vol liefde, avontuur en hoop.

The Electrical Life of Louis Wain is nu te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo On Demand en Picl.

Beeld: Still 'The Electrical Life of Louis Wain' via The Searchers
Tekst: The Searchers

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Pathé Thuis ZiggoThe Electrical Life of Louis Wain (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws