Amazon Prime Video onthult titel van 'Lord of the Rings'-serie in eerste teasertrailer

Amazon Prime Video onthult titel van 'Lord of the Rings'-serie in eerste teasertrailer

Amazon Prime Video heeft zojuist de officiële titel van de aankomende Lord of the Rings-serie onthuld. De show, die in september in première gaat, zal The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022) heten. De titel is vandaag aangekondigd in een korte teaservideo.

In de korte video zien we hoe gloeiend heet gesmolten metaal langzaam in een mal stroomt. De vurige lijnen worden gekoeld met een golf water en veranderen zo in zilverkleurige letters, die samen de titel vormen. Bekijk de video hieronder:

De video refereert naar een van de belangrijkste gebeurtenissen uit Tolkiens verhalen: het smeden van de iconische, krachtige ringen. The Lord of Rings: The Rings of Power zal bestaan uit meerdere seizoenen. De allereerste aflevering gaan wereldwijd in première op vrijdag 2 september op Amazon Prime Video, en daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering.

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)
Serie gebaseerd op 'The Lord of the Rings' die zich afspeelt tijdens de 3.441-jarige periode, bekend als de Age of Númenor, of de Second Age.

Aan het hoofd van het project staan showrunners J.D. Payne & Patrick McKay. De twee zijn blij met de titel, omdat het goed aansluit bij de eerste films en past bij Tolkiens stijl.

Dit is een titel waarvan we denken dat Tolkien hem ook had kunnen gebruiken. The Lord of the Rings: The Rings of Power verenigt alle belangrijke verhalen van het Tweede Tijdperk van Midden-aarde: het smeden van de ringen, de opkomst van de Dark Lord Sauron, het epische verhaal van Numenor, en de laatste alliantie van Elfen en Mensen. Tot nu toe heeft het publiek op het scherm alleen het verhaal van de Ene Ring gezien - maar voordat er één was, waren er velen… en we zijn verheugd om het verhaal van hen allemaal te delen.

J.D. Payne & Patrick McKay
Beeld: Still 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoThe Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws