'Outlander' seizoen 6 trailer: Claire en Jamie bereiden zich voor op de Amerikaanse Revolutie

'Outlander' seizoen 6 trailer: Claire en Jamie bereiden zich voor op de Amerikaanse Revolutie

Starz trakteert fans van Outlander (2014– ) vandaag op de langverwachte trailer van seizoen 6. Het nieuwe seizoen start in de VS al in maart, uiteraard weer met Caitriona Balfe en Sam Heughan in de hoofdrollen.

In seizoen 6 proberen de Frasers de vrede te bewaren in een samenleving die, zoals Claire (Caitriona Balfe) maar al te goed weet, ongewild op een revolutie afstevent. Tegen deze achtergrond hebben Claire en Jamie (Sam Heughan) samen een huis gebouwd op Fraser's Ridge, dat ze nu moeten verdedigen omdat het is gebouwd op land dat hen door de Kroon is geschonken.

Bekijk hier de trailer van Outlander seizoen 6:

Hoofdrolspeelster Caitriona Balfe deelt onlangs een foto van drie nieuwe personages: Jessica Reynolds, Mark Lewis Jones en Alexander Vlahos voegen zich in seizoen 6 bij de cast als de familie Christie. Jones speelt Tom Christie, een medegevangene uit Ardsmuir en vroom protestant, die op Fraser's Ridge aankomt op zoek naar een plek om zich te vestigen. Als de leider van de protestantse kolonisten die met hem arriveren, beginnen Toms uitgesproken meningen en overtuigingen voor spanningen te zorgen op de Ridge.

Allan Christie (Vlahos) reist met zijn vader Tom en zijn zus Malva naar de Ridge. Hij is op zijn hoede voor vreemden en beschermt zijn gezin terwijl ze zich in deze nieuwe omgeving vestigen. Tot slot is zus Malva (Reynolds) in de ban van Claire's werk en moderne denkwijze, wat Malva in de problemen brengt bij haar conservatieve vader. Ze worstelt om de lijn te trekken tussen wat ze wil doen en wat er van haar verwacht wordt.

Afbeelding via Starz
Afbeelding via Starz

Maart 2022 start het nieuwe seizoen op Starz in de VS. Snel daarna verschijnen de nieuwe afleveringen in Nederland op Ziggo. Een releasedatum op Netflix is nu nog niet bekend. Op vorige seizoenen moesten we hier steeds een jaar wachten, waardoor we nu denken dat seizoen 6 pas in maart 2023 op Netflix Nederland te zien zal zijn. Hopelijk bemachtigt Netflix de rechten toch iets eerder.

Outlander (2014– )
8.4
Kijk op Netflix • De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
Beeld: Still 'Outlander' via Starz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sOutlander (2014– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws