Deze 3 goede sciencefictionseries zie je op Netflix

Deze 3 goede sciencefictionseries zie je op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle sciencefictionseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor goede sciencefictionseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Altered Carbon

Altered Carbon (2018–2020)
7.9
Kijk op Netflix • De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen.

In de toekomst wordt het menselijk bewustzijn gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is dus niet meer permanent. De geest van voormalig soldaat Takeshi Kovacs is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.

Bekijk hier de trailer van Altered Carbon:

2 Lost in Space

Lost in Space (2018–2021)
7.3
Kijk op Netflix • In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet.

Voor fans van afgesloten series is Lost in Space een goeie keuze na de release van seizoen 3 eind 2021, wat het laatste seizoen is. In de sciencefictionserie ontdekt de familie Robinson in het jaar 2046 een scheur in de ruimtetijd en stort neer op een onbekende planeet. Ze zijn lichtjaren verwijderd van de geplande bestemming en moeten nu strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.

Bekijk hier de trailer van Lost in Space:

3 Rugal

Rugal (2020)
6.2
Kijk op Netflix • Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.

In deze Zuid-Koreaanse sciencefictionserie verliest een rechercheur alles aan een criminele organisatie. Hij is uit op wraak en probeert dit te verwezenlijken als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.

Bekijk hier de trailer van Rugal:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle sciencefictionseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Altered Carbon' via Netflix / Katie Yu

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws