Netflix deelt de trailer van mysterieuze miniserie 'One of Us Is Lying'

Netflix deelt de trailer van mysterieuze miniserie 'One of Us Is Lying'

Een gloednieuwe mysterieuze miniserie komt er aan op Netflix: One of Us Is Lying (2021– ). De streamingdienst onthult zojuist de eerste trailer van de serie over een eigenaardige moord.

Simon Kelleher, leerling van Bayview High, heeft een roddel-app ontwikkeld met sappige verhalen over vier mede-studenten. Hij is van plan iets groots te onthullen, maar sterft onverwachts voor de neuzen van de overige leerlingen. Bronwyn, Cooper, Addy en Nate zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten…

Bekijk hier de trailer van One of Us Is Lying:

De hoofdrollen worden onder anderen gespeeld door Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Marianly Tejada, Cooper van Grootel en Barrett Carnahan. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McManus.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

One of Us Is Lying is vanaf 18 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

One of Us Is Lying (2021– )
6.8
Vijf leerlingen gaan een straflokaal in, maar één iemand komt er nooit meer levend uit. Simon Kelleher is een leerling van Bayview High en heeft een roddel-app ontwikkeld.
Beeld: Still 'One of Us Is Lying' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sOne of Us Is Lying (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws