Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo is vanaf deze week de Britse oorlogsfilm Munich: The Edge of War (2021) te zien, net als de romantische film The Royal Treatment (2022).

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.4
  Kijk op Netflix • 'The Mauritanian' vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi (Tahar Rahim), die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • Een oudere man wil simpelweg vlinders verzamelen en bewaren. Maar als er nieuwe buren naast hem komen wonen, wordt zijn wereld een stuk groter.
 3. 6.8
  Kijk op Netflix • Het is herfst 1938 en Europa staat aan de vooravond van de oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing.
 4. 6.5
  Kijk op Netflix • De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje.
 5. 5.5
  Kijk op Netflix • Twee broers komen jaren na een tragische gebeurtenis in hun jeugd tegenover elkaar te staan als een misdaad in de bendesfeer hun onderlinge trouw op de proef stelt.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws