A24 presenteert trailer van dramafilm 'The Sky Is Everywhere'

A24 presenteert trailer van dramafilm 'The Sky Is Everywhere'

A24 en Apple TV+ hebben de eerste trailer van de aankomende dramafilm The Sky Is Everywhere (2022) vrijgegeven. De film is gebaseerd op het gelijknamige populaire boek van Jandy Nelson en gaat in het weekend rond Valentijnsdag in première.

In de film volgen we Lennie, een muzikaal meisje die onlangs haar zus heeft verloren. Ze wordt verteerd door rouw en moet ondertussen ook nog een ingewikkelde keuze maken. Ze krijgt namelijk aandacht van twee jongens: de voormalige verkering van haar zus en een nieuwe leerling op haar school die bijzonder interessant lijkt. Lennie zit vol twijfels, maar ook vol met fantasie. Bekijk de trailer van de film hieronder:

Het verhaal is door schrijfster Nelson zelf verwerkt tot filmscript, en vervolgens geregisseerd door Josephine Decker. De hoofdrollen worden gespeeld door Grace Kaufman, Pico Alexander, Jacques Colimon, Cherry Jones en Jason Segel.

The Sky Is Everywhere (2022)
5.6
Muzikaal talent Lennie rouwt om het verlies van haar zus en moet kiezen tussen twee liefdes, een nieuwe jongen op school en de ingestorte ex-vriend van haar zus.

The Sky Is Everywhere is vanaf 11 februari te zien op Apple TV+. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op dat platform verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'The Sky Is Everywhere' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+The Sky Is Everywhere (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws