Nieuw op Amazon Prime Video: komedieserie 'As We See It'

Nieuw op Amazon Prime Video: komedieserie 'As We See It'

De ontroerende komedieserie As We See It (2021– ) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. De show is gebaseerd op een eerdere pilot met de titel On The Spectrum en gaat over drie mensen die alledrie een verschillende vorm van autisme hebben.

Onze hoofdpersonages zijn allemaal volwassen en hebben besloten dat het tijd is om uit huis te gaan. Ze kiezen ervoor om met zijn drieën samen te gaan wonen, zodat er in ieder geval íets vertrouwd is aan de nieuwe situatie. Het zelfstandig wonen en alle andere verantwoordelijkheden die daarbij komen, gaan ze niet altijd makkelijk af, maar samen maken ze er het beste van.

De hoofdrollen in de dramaserie worden gespeeld door Rick Glassman, Albert Rutecki en Sue Ann Pien, acteurs die zelf ook allemaal een vorm van autisme hebben. Dat maakt de show des te overtuigender. As We See It is bedacht door Jason Katim en geregisseerd door Jaffar Mahmood en Jenée LaMarque.

As We See It (2021– )
8.1
Drie jonge huisgenoten, die allemaal een vorm van autisme hebben, leren om te gaan met volwassen worden, samenwonen en de wereld om hen heen.

Alle afleveringen van As We See It zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kun je hier vinden.

Beeld: Still 'As We See It'
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoAs We See It (2021– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws