Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van familiefilms

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van familiefilms

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste familiefilms op Netflix. Hieronder vind je drie leuke familiefilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Achtste-groepers huilen niet

Achtste-groepers huilen niet (2012)
7.4
Kijk op Netflix • De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep acht en is helemaal wild van voetbal. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten.

Hanna Obbeek kruipt in de huid van Akkie, een meisje in groep acht die dol is op voetbal. Hoewel ze nog wel eens gepest wordt omdat voetbal natuurlijk geen sport is voor meisjes, laat Akkie zich niet op haar kop zitten. Als Akkie ziek wordt, kan ze het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Pestkop Joep (Nils Verkooijen) bedenkt een bijzonder plan als duidelijk wordt dat Akkie het voetbaltoernooi moet missen.

Bekijk hier de trailer van Achtste-groepers huilen niet:

2 Paddington

Paddington (2014)
7.2
Kijk op Netflix • Een jonge Peruaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden.

Een jonge Peruaanse beer met een passie voor alles wat Brits is, reist naar Londen op zoek naar een thuis. Hij vindt zichzelf verloren en alleen op Paddington Station en begint zich te realiseren dat het stadsleven niet alles is wat hij zich had voorgesteld; totdat hij de aardige familie Brown ontmoet, die hem een tijdelijk onderdak aanbiedt. Paddington geniet van het leven bij de familie tot de zeldzame beer wordt opgejaagd door een taxidermist die hem wil opzetten.

Bekijk hier de trailer van Paddington:

3 Matilda

Matilda (1996)
6.9
Kijk op Netflix • Matilda is een erg intelligent en lief meisje maar haar domme ouders vinden haar alleen maar lastig. Ze is dan ook blij als ze eindelijk naar school mag, maar het lijkt er wel een gevangenis met het monsterachtige schoolhoofd mevrouw Trunchball.

De hoogbegaafde Matilda is vooral een last voor haar ouders. Ze is dan ook blij als ze eindelijk naar school mag, maar daar maakt schoolhoofd mevrouw Trunchball haar leven zuur. Gelukkig heeft Matilda een lieve juf die zeer onder de indruk is van Matilda's intelligentie. Dan ontdekt het jonge meisje dat ze over een gave beschikt.

Bekijk hier de trailer van Matilda:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle familiefilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Achtste-groepers huilen niet' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws