Chris Evans voegt zich bij Dwayne Johnson voor kerstfilm 'Red One' van Amazon Prime Video

Chris Evans voegt zich bij Dwayne Johnson voor kerstfilm 'Red One' van Amazon Prime Video

Chris Evans zal samen met Dwayne Johnson de hoofdrol spelen in een nieuwe kerstfilm van Amazon Prime Video. Het project waar de twee in gecast zijn heet Red One en is een avontuurlijke actiefilm.

Dat Johnson in de film zou spelen, werd afgelopen zomer al aangekondigd. Nu heeft hij er een waardige tegenspeler bij. De film wordt ontwikkeld door Amazon Studios en is gebaseerd op een verhaal van Hiram Garcia. De opnames beginnen dit jaar nog, maar de producenten hebben nog niet aangegeven of de film ook komende december al zal verschijnen.

Amazon Prime Video beschrijft het project als "een actie-avonturenkomedie die zich over de hele wereld afspeelt en uit vier delen bestaat. Red One verkent een heel nieuw universum en zal uniek zijn binnen het kerstfilm-genre."

Red One
Een avontuurlijke actiekomedie met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Red One wordt geregisseerd door Jake Kasdan, die eerder samenwerkte met Johnson aan de blockbuster Jumanji-franchise. Het scenario wordt geschreven door Chris Morgan, die dat ook deed voor onder andere Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019), Fast & Furious 8 (2017) en Fast & Furious 7 (2015). Johnson zal de film samen met Hiram en Dany Garcia produceren.

Beeld: Still ' Avengers: Infinity War' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Amazon Prime VideoRed One

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws