Docuserie 'Neymar: The Perfect Chaos' vanaf vandaag te zien op Netflix

Docuserie 'Neymar: The Perfect Chaos' vanaf vandaag te zien op Netflix

Documentaireserie Neymar: The Perfect Chaos (2022) over een van de beroemdste en best betaalde atleten uit de geschiedenis is vanaf vandaag te zien op Netflix. De show geeft een uniek inkijkje in het leven van Neymar en de mensen om hem heen.

Neymar is een held op het veld, maar daarbuiten volgens velen een controversieel figuur. In de documentaire, die geregisseerd is door David Charles Rodrigues, neemt voetballer Neymar da Silva Santos Júnior ons mee op sleeptouw. Hij vertelt over zijn opkomst bij Santos, zijn gloriedagen bij FC Barcelona en over de spectaculaire periode bij het Braziliaanse nationale team en bij Paris Saint-Germain.

De serie bestaat uit drie delen en laat naast de carrière van de voetballer ook iets zien van de marketingmachine achter de sportman. Die wordt met strakke hand geleid door zijn vader, die de carrière van zijn zoon scherp in de gaten houdt. Naast Neymar en zijn vader komen in Neymar: The Perfect Chaos ook Beckham, Messi, Mbappé en een aantal andere grote sportlegendes aan het woord.

Neymar: The Perfect Chaos (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Deze docuserie volgt de opkomst van Neymar bij Santos, zijn gloriedagen bij FC Barcelona en de achtbaanrit bij het Braziliaanse nationale team en bij Paris Saint-Germain.

Alle afleveringen van Neymar: The Perfect Chaos zijn nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Neymar: The Perfect Chaos' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNeymar: The Perfect Chaos (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws