Nieuw op Netflix: Deense serie 'Chosen' van makers 'The Rain'

Nieuw op Netflix: Deense serie 'Chosen' van makers 'The Rain'

De makers van hitserie The Rain (2018–2020) brengen vandaag een gloednieuwe Deense serie uit op Netflix: Chosen (2022), over een zeventienjarig meisje die een onheilspellende waarheid ontdekt over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt. De serie is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Emma heeft zich altijd anders gevoeld dan alle anderen in het kleine Deense stadje Middelbo. De stad kwam op de kaart te staan toen 17 jaar eerder een meteoor in de atmosfeer terecht kwam en er zou zijn neergestort. Wanneer Emma per ongeluk ontdekt dat het hele verhaal van de meteoor een leugen is, komt ze achter een gevaarlijke en ongelooflijke waarheid over het slaperige stadje. Was het een meteoor die het stadje 17 jaar geleden trof of was het iets veel krachtigers?

Bekijk hier de trailer van Chosen:

De nieuwe Netflix-serie wordt gemaakt door Christian Potalivo en Jannik Tai Mosholt, die eerder meewerkten aan hitserie The Rain. Emma wordt gespeeld door Malaika Mosendane. Eerder verscheen zij kort in twee afleveringen van The Sommerdahl Murders (2020– ), maar pas nu maakte ze echt haar seriedebuut. De overige hoofdrollen zijn onder anderen voor Andrea Heick Gadeberg, Andreas Dittmer, Albert Rudbeck Lindhardt en Mohamed Djeziri.

Afbeelding via Netflix / Laust Trier Mørk
Afbeelding via Netflix / Laust Trier Mørk
Afbeelding via Netflix / Laust Trier Mørk
Afbeelding via Netflix / Laust Trier Mørk

Chosen is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Chosen (2022)
4.6
Kijk op Netflix • Een zeventienjarig meisje ontdekt een ontstellende waarheid over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt.
Beeld: Still 'Chosen' via Netflix / Tine Harden

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsChosen (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws