3 tips voor spannende mysteryfilms op Netflix

3 tips voor spannende mysteryfilms op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste mysteryfilms op Netflix. Hieronder vind je drie spannende mysteriefilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Shutter Island

Shutter Island (2010)
8.2
Kijk op Netflix • Agent Teddy (DiCaprio) speurt anno 1954 met een collega (Ruffalo) naar een ontsnapte gek op een psychiatrisch gevangeneneiland.

Shutter Island is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dennis Lehane. De film, met onder anderen Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo en Ben Kingsley, vertelt het verhaal van agent Teddy (DiCaprio) die in de jaren 50 van de vorige eeuw samen met een collega (Ruffalo) op zoek gaat naar een ontsnapte gek op een eiland met een psychiatrische instelling. Gedurende zijn bezoek aan het eiland takelt Teddy emotioneel af…

Bekijk hier de trailer van Shutter Island:

2 Dossier 64

Dossier 64 (2018)
7.4
Kijk op Netflix • Een paar rechercheurs doen een verontrustende ontdekking en gaan op onderzoek uit naar een medisch instituut waar vreselijke dingen gebeuren.

Dossier 64 is onderdeel van de Department Q-reeks, waar ook de net zo spannende films De fazantenmoordenaars (2014), De noodkreet in de fles (2016) en De vrouw in de kooi (2013) bijhoren. Deze films hebben elk dezelfde personages maar met steeds een nieuwe zaak die hen bezighoudt. In Dossier 64 doen een paar rechercheurs een verontrustende ontdekking en gaan op onderzoek uit naar een medisch instituut waar vreselijke dingen gebeuren.

Bekijk hier de trailer van Dossier 64:

3 Unknown

Unknown (2011)
6.8
Kijk op Netflix • Dr. Martin Harris (Liam Neeson) ontwaakt na een auto-ongeluk in Berlijn om te ontdekken dat zijn vrouw hem niet meer herkent en dat een andere man zijn identiteit heeft overgenomen.

Na een vreselijk auto-ongeluk in Berlijn zit de zwaargewonde Dr. Martin Harris (Liam Neeson) met een groot gat in zijn geheugen. Tijdens zijn coma van vier dagen heeft een andere man heeft zijn leven en identiteit overgenomen en beweert dat hij de echte Dr. Harris is. Gek genoeg steunt zijn vrouw, Liz, het verhaal van de vreemdeling en gelooft niemand hem. Kan Harris achterhalen wat er werkelijk is gebeurd vlak na het traumatische incident?

Bekijk hier de trailer van Unknown:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle mysteryfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Unknown' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws