Horrorfilm 'Wrong Turn' vanaf vandaag te zien op Netflix

Horrorfilm 'Wrong Turn' vanaf vandaag te zien op Netflix

Wrong Turn (2021), alweer het zevende deel in de spannende Wrong Turn-horrorreeks, is vanaf vandaag te zien op Netflix. De horrorfilm verscheen afgelopen zomer nog in de bioscoop.

Zes vrienden bewandelen een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing om niet van de route af te wijken, doen ze dit toch en worden ze geconfronteerd met 'The Foundation': Een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft er alles aan doet om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs als ze daarvoor moeten doden…

Bekijk hier de trailer van Wrong Turn:

Wrong Turn is geregisseerd door Mike P. Nelson, die eerder horrorthriller The Domestics (2018) maakte. De hoofdrollen worden gespeeld door Matthew Modine, Charlotte Vega, Daisy Head en Emma Dumont.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Wrong Turn is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

Wrong Turn (2021)
5.5
Kijk op Netflix • In 'Wrong Turn' lopen zes vrienden een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en worden geconfronteerd met 'The Foundation':
Beeld: Still 'Wrong Turn' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWrong Turn (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws