Nieuw op Netflix: Spaanse horrorserie 'Feria: La luz más oscura'

Nieuw op Netflix: Spaanse horrorserie 'Feria: La luz más oscura'

Een dodelijk sekte ritueel van twee ouders heeft grote gevolgen voor de levens van hun twee dochters in Feria: La luz más oscura (2022– ). De ijzingwekkende horrorserie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Twee zussen worden in het midden van de jaren '90 in Andalusië geconfronteerd met afwijzing. Ze gaan samen op zoek naar de waarheid wanneer hun vermiste ouders worden beschuldigd van het doden van 23 mensen in een sekte ritueel. Hoe gaan de tieners hiermee om?

Bekijk hier de trailer van Feria: La luz más oscura:

De horrorserie is gemaakt door Carlos Montero en Agustín Martínez, die eerder Élite (2018– ) en El desorden que dejas (2020) schreef. De hoofdrollen worden onder anderen gespeeld door Carla Campra, Ana Tomeno, Marta Nieto en Ángela Cremonte. Campra, die samen met Ana Tomeno de zussen speelt, was eerder te zien in horrorthriller Verónica (2017) en de horrorserie 30 Monedas (2020). Ook Patricia López Arnaiz, Isak Férriz, Ernest Villegas en Carlos Scholz komen voorbij, met die laatste die we kennen van Toy Boy (2019– ).

Afbeelding via Netflix / Sophie Koehler
Afbeelding via Netflix / Sophie Koehler
Afbeelding via Netflix / Sophie Koehler
Afbeelding via Netflix / Sophie Koehler

Feria: La luz más oscura bestaat uit acht afleveringen van elk zo'n 50 minuten en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Feria: La luz más oscura (2022– )
5.6
Kijk op Netflix • In Andalusië, midden jaren 90, worden twee zussen geconfronteerd met afwijzing en zoeken naar de waarheid wanneer hun vermiste ouders worden beschuldigd van het doden van 23 mensen in een sekte ritueel.
Beeld: Still 'Feria: La luz más oscura' via Netflix / Sophie Koehler

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFeria: La luz más oscura (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws