Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van animatieseries

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van animatieseries

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle animatieseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor goede animatieseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 BoJack Horseman

BoJack Horseman (2014–2020)
8.8
Kijk op Netflix • Als legendarische tv-ster van een jaren 90 tv-serie heeft Bojack Horseman tegenwoordig moeite zichzelf niet te verliezen in alcohol, onenightstands en depressies.

Van alle animatieseries weet BoJack Horseman misschien wel als beste de mentale strubbelingen van een volwassen persoon vast te leggen. Na de hoofdrol te hebben gespeeld in de populaire sitcom Horsin' Around, worstelt BoJack Horseman met zijn afnemende populariteit, depressie, verslaving en het onderhouden van de relaties met degenen om wie hij geeft, maar die hij maar niet lijkt te kunnen stoppen met pijn doen.

Bekijk hier de trailer van BoJack Horseman:

2 Dota: Dragon's Blood

Dota: Dragon's Blood (2021– )
7.8
Kijk op Netflix • Dota: Dragon Blood vertelt het verhaal van Davion, een beroemde Dragon Knight die zich inzet om plagen van de wereld te vegen.

Van de makers van The Legend of Korra (2012–2014) vertelt deze serie het verhaal van Davion, een beroemde Dragon Knight die zich inzet om plagen van de wereld te vegen. Nadat hij een machtige, oude eldwurm en de nobele prinses Mirana ontmoet, raakt Davion verwikkeld in gebeurtenissen met veel grotere gevolgen dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Bekijk hier de trailer van Dota: Dragon's Blood:

3 Eden

Eden (2021)
6.6
Kijk op Netflix • Duizenden jaren in de toekomst bestaan er geen mensen meer. In de mechanische metropool Eden 3 wonen alleen nog robots.

De animatieserie speelt zich duizenden jaren in de toekomst af. wanneer rr geen mensen meer bestaan. In de mechanische metropool Eden 3 wonen alleen nog robots. Dat denken ze, tenminste… Maar op een dag vinden twee robots een menselijk meisje in een veld.

Bekijk hier de trailer van Eden:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle animatieseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Dota: Dragon's Blood' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws