Nieuw op Amazon Prime Video: alle seizoenen van documentaireserie 'Saving Lives at Sea'

Nieuw op Amazon Prime Video: alle seizoenen van documentaireserie 'Saving Lives at Sea'

De boeiende documentaireserie Saving Lives at Sea (2016– ) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. De streamingdienst biedt meteen alle seizoenen van het BBC-programma aan, dus dat betekent uren kijkplezier.

In Saving Lives at Sea nemen de vrijwilligers van de Royal National Lifeboat Institution ons mee op sleeptouw. We krijgen een inkijkje in het leven achter de schermen bij de reddingsbrigade en gaan ook mee de zee op. En dat laatste is vaak behoorlijk spannend.

In de documentaireserie komen veel vrijwilligers aan het woord. Ze vertellen over hun motivatie om dit belangrijke werk te doen, hoe het voelt om mensen te redden en wat, als eilandbewoners, hun relatie is met de zee om hen heen. De serie wordt aan elkaar gepraat door de acteurs Steven Mackintosh en Brendan Coyle.

Saving Lives at Sea (2016– )
9.1
'Saving Lives at Sea' neemt ons mee naar het hart van de actie en legt het onvoorspelbare werk van de RNLI vast, geeft inzicht in de levens en motivaties van de vrijwilligers, onthult de verhalen van degenen die de oproep van de pieper beantwoorden, hoort van de mensen die ze redden en verkennen de relatie van onze eilandnatie met de zeeën die ons omringen.

Alle seizoenen van Saving Lives at Sea zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'Saving Lives at Sea' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoSaving Lives at Sea (2016– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws