Mysterieuze misdaadserie 'The Woman in the House' nu te zien op Netflix

Mysterieuze misdaadserie 'The Woman in the House' nu te zien op Netflix

Anna (Kristen Bell) heeft liefdesverdriet en beleeft elke dag hetzelfde in de nieuwe Netflix-serie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022). De duistere miniserie met een behoorlijk lange titel is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Het hart van Anna (Kristen Bell) is gebroken. Maar dat is nog niet alles: elke dag is voor haar hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter (Samsara Yett) aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het eind van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

Bekijk hier de trailer van The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window:

De hoofdrollen worden, naast Bell, gespeeld door Michael Ealy, Mary Holland, Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony en Benjamin Levy Aguilar. De serie is een satirische kijk op de psychologische thriller en wordt gemaakt door Rachel Ramras, Hugh Davidson en Larry Dorf.

Afbeelding via Netflix / theColleen E. Hayes
Afbeelding via Netflix / theColleen E. Hayes

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Nadat het hart van Anna is gebroken is elke dag hetzelfde. Als een knappe man naast haar komt wonen, komt ze eindelijk een beetje uit haar dagelijkse sleur;
Beeld: Still 'The Woman in the House' via Netflix / Colleen E. Hayes

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws