Nieuw op Netflix: waargebeurde komedie 'Home Team' met Kevin James

Nieuw op Netflix: waargebeurde komedie 'Home Team' met Kevin James

Netflix laat ons vanaf vandaag kennismaken met coach Sean Payton in Home Team (2022). De waargebeurde komedie met Kevin James is nu te zien op de streamingdienst.

James kruipt in de huid van NFL-coach Sean Payton, die voor een heel jaar wordt geschorst. Hij hoopt weer contact te krijgen met zijn 12-jarige zoon door het ongelukkige jeugd-footballteam te coachen. Ook al verliezen ze bijna elke wedstrijd, coach Payton weet de moed erin te houden.

Bekijk hier de trailer van Home Team:

De waargebeurde komedie is geregisseerd door de broers Charles Francis Kinnane en Daniel Kinnane. Naast James worden de overige hoofdrollen gespeeld door Jackie Sandler (de vrouw van Adam Sandler), Twilight-ster Taylor Lautner, Rob Schneider en Gary Valentine.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Home Team is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Home Team (2022)
6.0
Kijk op Netflix • De geschorste NFL-coach Sean Payton (Kevin James) hoopt weer contact te krijgen met zijn zoon door zijn ongelukkige jeugd-footballteam te coachen in deze familiekomedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Beeld: Still 'Home Team' via Netflix / Scott Yamano

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHome Team (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws