Vanavond op tv: Deense thriller 'Den skyldige' van Gustav Möller

Vanavond op tv: Deense thriller 'Den skyldige' van Gustav Möller

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Deense thriller Den skyldige (2018).

Asger Holm beantwoordt in de alarmcentrale een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Als de verbinding plotseling wordt verbroken, begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met de telefoon als enig hulpmiddel, begint Asger aan een race tegen de klok om de bedreigde vrouw te redden. De film kreeg onlangs een Amerikaanse remake op Netflix: The Guilty (2021).

Den skyldige is geregisseerd door Gustav Möller, die momenteel werkt aan de nieuwe thriller Snow Blind. De film kreeg onlangs een Amerikaanse remake op Netflix: The Guilty (2021), met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol.

Bekijk hier de trailer van Den skyldige:

Den skyldige is vanavond om 21:20 uur te zien op Canvas. De film is nu ook te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees hier onze recensie van Den skyldige.

Heb je Den skyldige al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Den skyldige (2018)
7.5
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder.
Beeld: Still 'Den skyldige' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsDen skyldige (2018)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws