Arnold Schwarzenegger is Zeus op poster van mysterieus project

Arnold Schwarzenegger is Zeus op poster van mysterieus project

Arnold Schwarzenegger verrast fans met een mysterieuze poster op zijn Instagrampagina. Hierop is hij in vol ornaat te zien als de Griekse god Zeus. Wat zit hierachter? Is er een nieuwe film met de actiefilm-acteur op komst?

"Komt eraan in februari 2022," is het enige wat Schwarzenegger bij de poster schrijft. Geen van zijn aankomende projecten dragen de titel Zeus of hebben ook maar iets te maken met Griekse mythologie. Wat zou dit kunnen zijn?

Volgens speculaties van fans lijkt de poster verband te houden met het aankomende Super Bowl-evenement, dat komende februari plaatsvindt in de VS. Dit tv-spektakel wordt altijd gevuld met enorm uitgebreide reclames, waar dit project van Zeus goed onderdeel van zou kunnen zijn.

Deze reclames tijdens het sportevenement zitten vaak bomvol sterren. Zo kwamen eerder namen voorbij als Will Ferrell, Keanu Reeves, Chris Evans, Liam Neeson en Betty White. Of Schwarzenegger zich bij deze lijst mag aansluiten, zal moeten blijken.

Ongetwijfeld zal er binnenkort meer bekend worden over het mysterieuze project. Schwarzenegger is eerst nog te zien in het vervolg op Kung Fury (2015) en is daarnaast ook gecast voor een gloednieuwe spionageserie van Netflix.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws