'Mocro Maffia' seizoen 4 vandaag gestart op Videoland

'Mocro Maffia' seizoen 4 vandaag gestart op Videoland

Mocro Maffia (2018– ) is terug. Op Videoland start vandaag het gloednieuwe vierde seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie, wederom met Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar en Mandela Wee Wee.

Romano, Paus en Potlood hebben nog steeds ruzie en Romano schakelt nieuwe Mexicaanse zakenpartners en Duits-Turkse vrienden in om zijn rivalen uit te schakelen. Ook met zijn Colombiaanse leverancier Ria Alvaraz is hij klaar. Ondertussen is Paus uit op wraak na wat hem overkwam in seizoen 3, probeert Samira de moord op Mo de Show te verhullen en keert Komtgoed de criminele wereld de rug toe.

Bekijk hier de trailer van Mocro Maffia seizoen 4:

De afgelopen dagen organiseerde Videoland een code-jacht waarbij een aantal gelukkige kijkers een code konden bemachtigen om zo de eerste aflevering al voor de release te bekijken. Zoals Videoland het gat tussen seizoen 2 en 3 opvulde met de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed (2021), verscheen onlangs op Videoland de korte film Mocro Maffia: Meltem (2021), die aansluit op het derde seizoen.

De eerste aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 is nu te zien op Videoland. Elke vrijdag verschijnt een gloednieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Videoland.

Mocro Maffia (2018– )
8.2
Kijk op Videoland • 'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.
Beeld: Still 'Mocro Maffia' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsCutthroat Island (1995)

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws