Nieuw op Netflix: Zuid-Koreaanse zombieserie 'All of Us Are Dead'

Nieuw op Netflix: Zuid-Koreaanse zombieserie 'All of Us Are Dead'

Netflix combineert de successen van The Walking Dead (2010– ) en Squid Game (2021– ) in een gloednieuwe serie: All of Us Are Dead (2022– ). De Zuid-Koreaanse zombieserie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

De nieuwe Zuid-Koreaanse zombieserie volgt een groep studenten die gevangen zitten in een middelbare school en die zich in benarde situaties bevinden terwijl ze proberen gered te worden van een zombie-invasie van hun school. Zonder mobieltjes, zonder eten en niemand die voor hen zorgt, grijpen de leerlingen naar bureaulampen, boekenplanken en bogen om zich te verdedigen tegen zombies in een wanhopig gevecht om te overleven.

Bekijk hier de trailer van All of Us Are Dead:

De serie is geregisseerd door Lee JQ en Kim Nam-su, die zich baseren op de bekende gelijknamige Webtoon van Joo Dong-geun. De hoofdrollen in de zombieserie worden gespeeld door Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Lomon, Yoo In-soo, Lee You-Mi en Lim Jae-hyeok.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

All of Us Are Dead is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ons overzicht van de beste Zuid-Koreaanse series op Netflix.

All of Us Are Dead (2022– )
7.5
Kijk op Netflix • Een zombievirus verspreidt zich razendsnel door een school. De leerlingen vechten om te overleven en aan het gevaar te ontsnappen.
Beeld: Still 'All of Us Are Dead' via Netflix / Yang Hae-sung

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsAll of Us Are Dead (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws