De sterren van 'Sweet Magnolias' onthullen hun goede voornemens in nieuwe video

De sterren van 'Sweet Magnolias' onthullen hun goede voornemens in nieuwe video

Het einde van januari nadert, en dat betekent dat het nieuwe seizoen van Sweet Magnolias (2020) al bijna verschijnt. De hoofdrolspelers van de serie kijken uit naar de aankomende release, en hebben bij het nieuwe seizoen ook heel wat nieuwe plannen voor zichzelf.

Een nieuw jaar én een nieuw seizoen van de serie waar je inspeelt: dat zijn allebei prima redenen om trots terug te kijken op wat je de afgelopen tijd bereikt hebt, en misschien ook wel een goed moment voor goede voornemens voor de komende periode. Over dat laatste zijn actrices JoAnna Garcia, Brooke Elliott en Heather Headley het in ieder geval eens. De drie dames, die in de serie de rollen van Maddie, Dana Sue en Helen vertolken, zijn er samen eens even voor gaan zitten. Bekijk de video hieronder:

In de aankomende afleveringen gaat de show verder waar het eerste seizoen gebleven is. Het nieuwe seizoen belooft weer vol met boeiende ontboezemingen, wankelende én groeiende vriendschappen, familieconflicten en nieuwe liefdes te zitten. Naast Garcia, Elliott en Headley spelen ook Anneliese Judge, Logan Allen, Carson Rowland, Justin Bruening en Chris Klein mee in Sweet Magnolias.

Sweet Magnolias (2020)
7.3
Maddie Townsend moet veel ballen in de lucht houden: ze heeft drie kinderen, een ontrouwe man en een onverwachte bewonderaar over wie iedereen in het stadje het heeft.

Het nieuwe seizoen van Sweet Magnolias is vanaf 4 februari te zien op Netflix. Daar kun je het eerste seizoen van de serie ook vinden. Het volledige aanbod van de streamingdienst vind je hier.

Beeld: Poster 'Sweet Magnolias' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSweet Magnolias (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws