Nieuw op Netflix: meeslepende misdaadserie 'In from the Cold'

Nieuw op Netflix: meeslepende misdaadserie 'In from the Cold'

Netflix sluit de week af met een heleboel nieuw materiaal, waaronder de spannende thrillerserie In from the Cold (2022). De show gaat over Jenny, een vrouw die tijdens haar vakantie met haar dochter op een onaangename manier wordt geconfronteerd met haar verleden.

Die vakantie wordt namelijk ruw onderbroken door de CIA, die van alles willen weten van haar vorige carrière als Russische spion binnen een geheim experiment dat haar speciale krachten gaf. Nadat er een reeks geweldsdelicten worden gepleegd, die overeenkomen met die specifieke krachten, ziet Jenny zich gedwongen om uit haar schuilplaats te komen. Maar daarmee zet ze wel haar hele nieuwe leven op het spel.

De hoofdrollen in de misdaadthriller worden gespeeld door Margarita Levieva, Cillian O'Sullivan, Lydia Fleming, Charles Brice en Alyona Khmelnitskaya. De show is gemaakt door Adam Glass. Hij werkte eerder mee aan onder andere Supernatural (2005–2020), Criminal Minds: Beyond Borders (2016–2017) en The Chi (2018– ).

In from the Cold (2022)
6.2
Een voormalige Russische spionne moet haar nieuwe gezinsleven combineren met haar vaardigheden als gedaanteverwisselaar in de strijd tegen een verraderlijke vijand.

Alle afleveringen van In From the Cold zijn nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'In from the Cold', Enrique Baró Ubach via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixIn from the Cold (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws