Videoland voegt vandaag 5 Hallmark Original-films toe

Videoland voegt vandaag 5 Hallmark Original-films toe
19 juni 2020 om 15:35

Videoland voegt vandaag 5 Hallmark Channel-films toe aan het aanbod. Het gaat om The Perfect Catch (2017), The Perfect Bride (2017), The Perfect Bride: Wedding Bells (2018), Love, Of Course (2018) en Just My Type (2020), films die bijna allemaal onder het genre 'romantische komedie' vallen.

Hallmark Channel is een zender die zichzelf categoriseert als familiezender met films en series voor alle leeftijden. De zender kent een seizoensgebonden programmering met thema's rond kerstmis, moederdag en valentijnsdag.

De vijf nieuw toegevoegde Hallmark-films op Videoland

  1. 7.1
    Kijk op Videoland • Journaliste Vanessa Sills weet met veel moeite de bekende schrijver Martin Clayborne te strikken voor een interview.
  2. 6.8
    Kijk op Videoland • De weduwe Amy brengt haar dochter naar de universiteit en ziet er tegenop om terug te keren naar een leeg huis.
  3. 6.6
    Kijk op Videoland • Alleenstaande moeder Jessica heeft een restaurantje dat niet goed loopt. Op een dag komt honkbalster Chase daar een hapje eten.
  4. 6.6
    Kijk op Videoland • Molly was vroeger een huwelijksconsulente, maar is nu een fitnesstrainer die bruiden helpt om zich voor te bereiden op hun grote dag.
  5. 6.6
    Kijk op Videoland • Molly was vroeger een huwelijksconsulente, maar is nu een succesvolle fitnesstrainer. Ze heeft een relatie met Nick, die veel succes heeft als huwelijksfotograaf.

Ben je niet de grootste fan van romantische komedies? Bekijk dan alle nieuwe films en series via: Nieuw op Videoland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Perfect Bride' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Videoland

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten