James Bond-film 'No Time to Die' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

James Bond-film 'No Time to Die' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Geen enkele film werd in 2021 zo goed bezocht in de bioscoop als No Time to Die (2021). De bioscoophit – tevens de laatste film met Daniel Craig als James Bond – is vanaf vandaag ook al on demand te zien via Pathé Thuis.

James Bond (Daniel Craig) heeft inmiddels zijn onstuimige leven als geheim agent achter zich gelaten en geniet van de rust op Jamaica. Helaas is dit van korte duur, als hij wordt gestoord door zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter (Jeffrey Wright). Hij vraagt hem een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot… De missie brengt hem naar een nieuwe mysterieuze schurk (Rami Malek) die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. Lees hier onze recensie van No Time to Die.

Bekijk hier de trailer van No Time to Die:

Billie Eilish verzorgde voor de 25ste James Bond-film het themanummer, "No Time to Die", waar ze vorig jaar een Grammy mee won. Wie na Daniel Craig in de huid van de Britse agent 007 kruipt, is nu nog niet bekend. Al verschillende namen zijn voorbijgekomen als kandidaten, zoals Idris Elba, Henry Cavill en Tom Hardy.

Afbeelding via Filmdepot / MGM / Danjaq LLC
Afbeelding via Filmdepot / MGM / Danjaq LLC

No Time to Die is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te koop vanaf €14,99 en vanaf 18 februari ook te huren voor €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk ook eens de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

No Time to Die (2021)
7.3
Kijk op Pathé Thuis • In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.
Beeld: Still 'No Time to Die' via Filmdepot / MGM / Danjaq LLC

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsNo Time to Die (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws