Nieuw op Videoland: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Videoland: de 5 beste films van deze week
21 juni 2020 om 12:15

We naderen het einde van week 25 en dat betekent dat we terugkijken naar wat deze week voor Videoland heeft gebracht. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Videoland zijn verschenen.

De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Videoland te zien zijn geweest. Onze favoriet van de week is de komedie-misdaadfilm The Nice Guys (2016) met Russel Crowe en Ryan Gosling.

 1. 7.5
  Kijk op Videoland • Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool.
 2. 7.4
  Kijk op Videoland • Los Angeles, 1977: smog teistert de dag, neon verlicht de nacht. Privé-detective Holland March (Ryan Gosling) vormt met tegenzin een koppel met krachtpatser Jackson Healy (Russell Crowe) om een vermissingszaak op te lossen.
 3. 7.3
  Kijk op Videoland • Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken.
 4. 7.2
  Kijk op Videoland • The Hunger Games speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid.
 5. 7.1
  Kijk op Videoland • Journaliste Vanessa Sills weet met veel moeite de bekende schrijver Martin Clayborne te strikken voor een interview.

Twee films die de lijst niet halen, maar wel erg populair zijn en we daarom nog willen vermelden zijn: Hulk (2003) en The Incredible Hulk (2008). Deze twee The Hulk-films zijn vandaag nieuw toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Videoland vind je via: Nieuw op Videoland. Of bekijk de beste films via: Beste films op Videoland.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Videoland

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten